ASD 3-in-1 Active Spot Treatment

Reducerar finnar, ärr och missfärgningar

 

Trippelverkande punktbehandling

Cicamed ASD 3-in-1 Active Spot Treatment är en trippelverkande punktbehandling som snabbt och effektivt reducerar finnar och i samma behandling motverkar ärr och missfärgningar. Med sin snabbverkande formulering kommer Cicamed ASD 3-in-1 snabbt och synbart att reducera orenheter, dämpa rodnad och motverka märken efter finnar. Cicamed ASD 3-in-1 verkar dessutom förebyggande mot nya utbrott. Formulerad med salicylsyra, zinkoxid, vitamin A, B2, B5, E och AHA-syra.


Användning

Applicera direkt på det utsatta området. Kan användas dagligen. Cicamed ASD 3-in-1 Active Spot Treatment innehåller salicylsyra och AHA-syra, så det är helt normalt om det pirrar lite i huden vid applicering.Lämplig för

ASD 3-1 är en premium produkt för att få bort och förebygga finnar, ärr och ojämnheter samt pigmentfläckar på ansiktet. Den passar såväl för kvinnan och mannen i 30-45 årsåldern som vill få bort små problem i ansiktet samt passar lika bra för tjejen eller killen i tonåren som p g a hormonella ändringar få problem med ojämnheter och finnar mm i ansiktet. ASD 3-1 passar alla hudtyper och alla åldrar generellt.


Aktiva Ingredienser:

Salicylsyra 

Vitamin B3 (Niacinamide)

Vitamin A (retinyl palmitate)

Vitamin B5 (Panthenol)

Zink Oxide

Glycolsyra

Aloe Vera

Allantoin

Hamamelis Virginiana Leaf Extract

Glycerin


Active Spot Treatment

Scar

Discoloration